Leksaker - leksaksbil Swingcar - Lila Expand

Swingcar - Lila

Swingcar® Swingcar®

swinglila

Ny

Lila Swingcar orginal med Röd sits Leksaksbilen Swingcar tränar upp barnets motorik och uppmuntrar till rörelse. Små barn sparkar sig gärna fram först men upptäcker så småningom tjusningen med att sätta upp fötterna och bara åka med. Roligast är det förstås om man har ett par stycken.

Färg: Lila
Hjul: Inlines
Sits: Röd

Se hur en Swingcar fungerar här

Mer detaljer

Lila Swingcar med Röd sits är konstruerad så att själva rattrörelsen skapar en framåtdrivande kraft som får bilen att åka framåt. Leksaksbilen går på ren glädjebränsle dvs helt utan motor, batterier eller pedaler. Det är alltså bara till och vicka på ratten fram och tillbaka upprepade gånger så sköter naturlagarna resten.

Vi säljer endast Swingcar orginal med bästa kvalitet.

När du beställer från oss behöver du inte oroa dig för dåliga kopior i sämre plast och med dåliga hjul. Vi säljer endast hjul av typen äkta inlineshjul.

Uppmuntrar till rörelse

Att köra Swingcar tränar upp barnets motorik och uppmuntrar till rörelse. Små barn sparkar sig gärna fram först men upptäcker så småningom tjusningen med att sätta upp fötterna och bara åka med. Roligast är det förstås om man har ett par stycken leksaksbilar - det är lite radiobilskänsla då man kör omkring och krockar. 

Köregenskaper

Svängradien är extremt liten, den vänder på en femöring och vrider man ratten helt om så backar bilen istället! Dessa egenskaper gör den väldigt smidig och man kan ha roligt även på mindre ytor.

Swingcar är byggd för att hålla

Swingcar bygger på en kraftig plastkonstruktion som tål en belastning på 100 kg på släta underlag. Så om pappa eller mamma blir sugen att prova så går det bra. Vi rekommenderar en provtur för det är riktigt kul!

Rattstången är av stål och hjulen är kullagrade av typen inline-hjul. De kan därför lätt bytas och uppgraderas. 

Swingcar har en smidig och aerodynamisk form som tilltalar både barn och vuxna och inbjuder till lek. Den är tillverkad av godkända plaster och är CE-märkt Denna lilla häftiga leksak med så många namn; SwingCar, WiggleKart, Twistcar, PlasmaCar osv.

Vikt: 3,5 kg
Mått: L 80 x B 30 x H 40 cm

Maxbelastning: ca 50 kg på asfalt och 100 kg på släta golvHastighet: ca 10 km/hMaterial: Plast, nylon och ståldetaljer till rattstång och hjul.

Se hur man monterar en Swingcar här

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Swingcar - Lila

Swingcar - Lila

Acceptera

Roligabarnsaker.se använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. läs mer om cookies