Leksaksbilen Swingcar - Lime Expand

Swingcar - Lime

Swingcar® Swingcar®

swinglime

Ny

Lime färgad Swingcar med svart sits är konstruerad så att själva rattrörelsen skapar en framåtdrivande kraft som får leksaksbilen att åka framåt och bakåt. Bilen går på ren glädjebränsle helt utan motor, batterier eller pedaler. Det är alltså bara till och vicka på ratten fram och tillbaka upprepade gånger så sköter naturlagarna resten.

Färg: Lime
Hjul: Inlines
Sits: Svart

Se hur en Swingcar fungerar här

Mer detaljer

Swingcar tränar upp barnets motorik och uppmuntrar till rörelse. Små barn sparkar sig gärna fram först men upptäcker så småningom tjusningen med att sätta upp fötterna och bara åka med. Roligast är det förstås om man har ett par stycken - det är lite radiobilskänsla då man kör omkring och krockar.

Vi säljer endast Swingcar® med bästa kvalitet. När du beställer från oss behöver du inte oroa dig för dåliga kopior i sämre plast och med dåliga hjul. Vi säljer endast hjul av typen äkta inlineshjul.

Uppmuntrar till rörelse

Att köra Swingcar® tränar upp barnets motorik och uppmuntrar till rörelse. Små barn sparkar sig gärna fram först men upptäcker så småningom tjusningen med att sätta upp fötterna och bara åka med. Roligast är det förstås om man har ett par stycken - det är lite radiobilskänsla då man kör omkring och krockar. 

Köregenskaper

Svängradien är extremt liten, den vänder på en femöring och vrider man ratten helt om så backar bilen istället! Dessa egenskaper gör den väldigt smidig och man kan ha roligt även på mindre ytor.

Swingcar® är byggd för att hålla

Swingcar® bygger på en kraftig plastkonstruktion som tål en belastning på 100 kg på släta underlag. Så om pappa eller mamma blir sugen att prova så går det bra. Vi rekommenderar en provtur för det är riktigt kul! Rattstången är av stål och hjulen är kullagrade av typen inline-hjul. De kan därför lätt bytas och uppgraderas. 

Swingcar® har en smidig och aerodynamisk form som tilltalar både barn och vuxna och inbjuder till lek.

Swingcar är tillverkad av godkända plaster och är CE-märkt Denna lilla häftiga leksak med så många namn; SwingCar, WiggleKart, PlasmaCar, Twistcar, trampbil, gåbil osv.

Vikt: 3,5 kg
Mått: L 80 x B 30 x H 40 cm
Maxbelastning: ca 50 kg på asfalt och 100 kg på släta golv
Hastighet: ca 6-10 km/h
Material: Plast, nylon och ståldetaljer till rattstång och hjul.

Se hur man monterar en Swingcar här

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Swingcar - Lime

Swingcar - Lime

Acceptera

Roligabarnsaker.se använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. läs mer om cookies